Ekeren, Vlaanderen Loopbaanbegeleiding Loopbaancoaching job coach VDAB cheques Virguine Delarue Ekeren

Ik ben Virguine, enthousiast en hands-on. Elke dag bijleren en genieten van kleine dingen, dat vind ik belangrijk. Naast het werk spendeer ik mijn tijd het liefst met mijn gezin, vrienden en familie; samen de natuur in of gezellig aan tafel.

Na mijn studies sociaal-werk ben ik begonnen als studentencoach, wat ik nog steeds met veel liefde doe. Door de jaren heb ik een ondersteunende rol opgenomen naar mijn (startende) collega’s toe en me bijgeschoold als loopbaan- en burn-outcoach.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het heel belangrijk is om je goed te voelen in je job. Ons werk maakt immers een groot onderdeel uit van ons leven. Je kan er veel energie uithalen, maar het kan ook net veel energie kosten. Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer we onszelf kunnen zijn op de werkvloer en hoe beter we onszelf kunnen uiten in ons werk, hoe gelukkiger en efficiënter we zijn.

Ik sta graag naast je, om samen te zoeken naar meer werkgeluk in je huidige job of bij het onderzoeken welke job écht bij jou past.

Mijn begeleiding is steeds op maat, vertrekkend vanuit jouw concrete loopbaanvraag. Elk traject resulteert in een persoonlijk ontwikkelingsplan en concrete acties zodat je jouw doelen kan bepalen en nastreven.

Iedereen is welkom! Ook wanneer je geen recht hebt op loopbaancheques help ik je graag verder. Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!