Mechelen, Lone Caluwaerts, job coach, loopbaanbegeleiding Mechelen

couplet wordt ingezongen door mij, lone caluwaerts.  ooit 17 jaren ondergedoken in de fiscale en financiële wereld, nu gecertifieerd coach, gediplomeerd ervaringsdeskundige binnen neurodivergentie, met een warm hart voor autisme en hoogbegaafdheid.

naast loopbaanbegeleiding en individuele begeleiding voor mensen op het autismespectrum en met een hoog ontwikkelingspotentieel én hun (werk)omgeving, timmer ik ook aan een rol als spreker/trainer ten voordele van neurodiversiteit.

net door de liefde voor deze andersdenkende mensen is Triangel de ideale back-up voor de loopbaantrajecten.

last but not least geef ik graag nog mee dat naast theoretische bagage mijn rugzak ook rijkelijk gevuld is met ervaringen.  niet alleen door mijn nauwe betrokkenheid bij kinderen en mensen die leven met autisme, ADHD en/of hoogbegaafdheid, maar ook door mijn eigen plekje op dit bijzondere spectrum, ADHD en een hoog ontwikkelingspotentieel.  deze combinatie wint steeds meer aan belang en daar ben ik blij om.  zo kan ik van binnenuit begrijpen, rapport maken en gelijkwaardigheid laten ervaren.  evengoed sla ik zo ook een brug tussen mensen die ermee leven en zij die het niet zelf ervaren maar die een niet te onderschatten ondersteunende rol kunnen spelen aan de zijlijn.  mijn mooie missie.