Triangel Mortsel

Loopbaancoaching in de natuur: een Verrijkende Reis naar Jouw Professionele Plek!

Ik ben een enthousiaste coach die gelooft in de kracht van natuurlijke omgevingen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Met een diepgewortelde interesse in neurodiversiteit en een sterke focus op het begeleiden van individuen met ASS, AD(H)D, HB en andere neurodivergente profielen, sta ik klaar om jou te helpen je plek te vinden in de professionele wereld.

Als gecertificeerde coach in de natuur, geloof ik sterk in de helende kracht van de natuurlijke omgeving bij loopbaanontwikkeling van profielen met neurodiversiteit. Geïnspireerd door de inzichten o.a. uit het boek “Als alle breinen werken: waarom neurodiversiteit op het werk goed is voor iedereen” van Saskia Schepers, omarm ik het idee dat diversiteit in denkstijlen en perspectieven een waardevolle troef is voor elke organisatie. Mijn aanpak is erop gericht om jouw unieke talenten en vaardigheden te omarmen en te benutten, zodat je kunt gedijen in een omgeving die jouw diversiteit waardeert en viert. Samen benutten we de rust en inspiratie van buiten zijn om diepgaande ervaringen te bevorderen die leiden tot groei en inzicht.

Of je nu op zoek bent naar loopbaanheroriëntatie, het overwinnen van obstakels op de werkplek, of het ontdekken van jouw passie en doel, ik sta klaar om je te begeleiden op deze verrijkende reis.

Benieuwd hoe loopbaancoaching in de natuur jou kan helpen jouw professionele pad te vinden en te volgen? Voel je welkom om contact op te nemen met mij voor een kennismakingsgesprek op 00473/564 186 of veerle.follens@triangel-vzw.be!