Triangel Hoogstraten

Aangename kennismaking

Zo. Je bent hier beland om me beter te leren kennen. Ik ben Jan Martens, aangename kennismaking. Als we samen aan je toekomst gaan werken, weet je waarschijnlijk graag waarom ik dit doe. Met plezier schets ik voor je, hoe ik coach geworden ben. En waarom ik geloof dat ik iets voor je kan betekenen.

 

Ervaring op de arbeidsmarkt

Na 30 jaar werkervaring heb ik het gevoel dat ik mensen kan begeleiden bij hun zoektocht naar de job die hen op het lijf geschreven is. Mijn eigen ervaringen op de arbeidsmarkt vormen daar de basis voor. Na mijn studies werkte ik lange tijd in de sociale sector. Daarna stapte over naar commerciële omgeving en bouwde ik als zelfstandige een succesvolle zaak uit, die ik verkocht omdat ik voelde dat het tijd was voor een volgende stap. Deze verschillende ervaringen zorgen ervoor dat ik een inzicht heb in de eigenheden van de verschillende onderdelen van de arbeidsmarkt. Dat is kennis die ik wil inzetten om andere mensen te begeleiden. De stap naar loopbaanbegeleiding is voor mij een logische, natuurlijke keuze.

 

De stap naar loopbaancoach

Om loopbaancoach te worden heb ik me bijgeschoold. Ik volgde de praktijkopleiding ‘Solution Focussed Loopbaancoach’ (Arabel, Brussel) en ben ‘Gecertificeerd Professioneel Coach’ (Open Coaching, Antwerpen).  Dankzij mijn onderwijsachtergrond (Professionele Bachelor Secundair Onderwijs) heb ik ook de juiste kennis om studenten te begeleiden bij hun studiekeuze.

 

Vol vertrouwen

Uw talent is bij mij in veilige handen, dat wil zeggen dat ik respect heb voor wie je nu bent en wat je nu doet. Ik vel geen oordeel. Ik luister aandachtig en zoek samen met je naar je gedroomde toekomst. En ik vertrouw erop dat we die samen zullen vinden.