Hechtel-Eksel

Welkom op mijn profiel bij Triangel Loopbaancentrum!

Mijn naam is  Eline, en ik ben een gepassioneerde coach en loopbaancoach. Mijn doel is om mensen te begeleiden en te ondersteunen op hun pad naar persoonlijke en professionele groei.

Naast mijn rol als coach, werk ik als tembegeleidster in een leefgroep voor mensen met een diepe verstandelijke beperking. Deze ervaring heeft me geleerd hoe belangrijk het is om empathie, geduld en begrip te tonen, en heeft me een diepere waardering gegeven voor de unieke kwaliteiten van elk individu. Ook ben ik therapeut in opleiding.

Bij Triangel Loopbaancentrum streef ik ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waar mijn cliënten hun potentieel kunnen ontdekken en benutten. Of je nu op zoek bent naar begeleiding in je carrière, persoonlijke ontwikkeling, of hulp bij het navigeren door levensuitdagingen, ik sta klaar om je te ondersteunen op jouw unieke reis.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de volgende stap zetten naar een vervuld en betekenisvol leven.