Roeselare, Vlaanderen, job coach loopbaanbegeleiding loopbaancoaching Delphine Van Coillie Roeselare

Delphine heeft ruim 20 jaar professionele ervaring binnen HR-afdelingen in de sociale sector. Doorheen haar loopbaan heeft zij een bijzondere expertise ontwikkeld in de omgang met mensen die “anders” zijn zoals autisme, hoogbegaafdheid, ADD, …. .

Dit is ook de insteek van haar praktijk Storiass loopbaanbegeleiding. Met Storiass helpt ze mensen met andere types breinen en communicatiestijlen om structuur en richting te geven aan hun leven.

Voel je jezelf een buitenbeetje en wil je meer voldoening, uitdaging en plezier halen uit jouw werk? Kan je niet altijd onder woorden brengen wat je precies wil? Heb je vaak last van overprikkeling en hoge werkdruk?

Dan is de aanpak van Storiass zeker iets voor jou. Delphine luistert naar je verhaal, ze analyseert en synthetiseert. Op die manier legt ze de vinger op jouw specifieke behoeften en noden. Die kan je inzetten binnen jouw loopbaancontext.

 

Delphine is bachelor sociaal werk en werkt graag met alternatieve tools om te communiceren. Ze beschikt eveneens over postgraduaten in sociale bemiddeling (VIVES) en autisme (Arteveldehogeschool). Ze volgde ook een aantal kunstopleidingen en blijft zich verder bijscholen.

 

Bereikbaarheid.

Vanaf 01/01/2024 actief.

Dammestraat West 5, 8800 Roeselare

maandagavond: 20u00 tot 22u00
Dinsdagvoormiddag: 09u00 tot 12u00
woensdagnamiddag: 16u00 tot 19u00
vrijdagnamiddag: 14u00 tot 18u00
zaterdagvoormiddag: 09u00 tot 12u00