Malle, Turnhout, Vlaanderen, job coach loopbaanbegeleiding loopbaancoaching Darinka de Vriese, job coachTriangel Malle
Je bent op je best, als je bent wie je bent. En je kan alleen jezelf zijn, als je gelukkig bent op alle mogelijke vlakken in je omgeving. Werk speelt daar zeker een belangrijke factor in.

Maar hoe ga je zelf om met je kwaliteiten? Maar evengoed, hoe ga je om met je minder goede kanten? Want hoe mooi ons karakter ook is, we hebben allemaal karakter eigenschappen waaraan we willen en kunnen werken. En bovendien… hoe implementeer je jouw eigenschappen in de omgang met je collega’s en leidinggevende? Of ben je misschien leidinggevend, en wil je beter leren communiceren met je werknemers?

Gedurende enkele jaren ben ik, Darinka, zelf op zoek geweest, naar wie ik ben en wat ik wil. Een proces waar ik toen alleen ben doorgegaan, maar het had zo fijn geweest om dit samen met een coach te doorstaan. Want het was een proces van vallen en opstaan. Ondertussen weet ik wat ik wil, en dat is mensen helpen. En waar elders kan dit beter dan bij de begeleiding van individuen in hun loopbaan? Want wees nu eens eerlijk… het grootste deel van ons leven zijn we aan het werk in deze maatschappij. Laat ons dat, dan met veel plezier verder doen.

Door mijn ervaring als burn-outcoach ben ik ook in de mogelijkheid om met jou te werken aan re-integratie tot de werkmaatschappij. Wat wil je veranderen n.a.v. die burn-out op je werk en hoe ga je dit teweeg brengen? Laat je begeleiden, om dit proces vlot te laten verlopen.

Tot binnenkort in een begeleiding?

Groeten,

Darinka