Bredene

Als juriste (KUL) met specialisatie criminologie voelde ik heel snel dat mijn weg zich elders situeerde. Jarenlange bijscholingen en zelfstudie rond ogenschijnlijk uiteenlopende disciplines zoals natuurcoaching, kunstzinnige therapie, mindset, psychologie, voeding & gezondheid, burnout, fotografie, etiquette, kunst, beauty & lifestyle leidden tot de oprichting van BioReine. Wat in 2011 startte met de distributie van biologische verzorgingsproducten groeide uit tot een holistische praktijk met aandacht voor het innerlijk welzijn, aandacht voor een diepere laag. 

Wat ik het liefste doe, is mensen begeleiden bij het vinden én vooral gebruiken van hun eigen potentieel. Mensen gidsen zodat ze in zichzelf datgene vinden wat er soms lang, onder een dikke laag stof, verborgen lag. Mensen begeleiden zodat ze, krachtiger en bewuster van eigen talenten, nieuwe keuzes kunnen maken.

Door mijn eigen ervaring met hoogsensitiveit legde ik een weg af om tot inzichten te komen en leerde ik om de kracht en rijkdom ervan naar waarde te schatten. Dit maakt me anders, dit maakt me uniek en levert me de doorleefde kracht op om met die kennis en ervaring gelijkgestemden te begeleiden zodat ook zij hun weg vinden.  Want dat kan!

Door het intuïtief aanvoelen van verbanden, door het vermogen om tussen de lijnen te lezen, door het inzetten van een unieke mix van coachingtechnieken aangepast aan elk individu, help ik mensen om hun eigen pad te vinden, om hun diepste verlangens te vertalen naar concrete, haalbare stappen die leiden naar een leven dat past bij hun eigen essentie.

Hoogsensitief, autistisch, hoogbegaafd,…Ik hou niet van de hokjesmentaliteit meer werk graag met mensen die niet passen in het doorsnee circuit. Iedereen is uniek en vraagt een unieke benadering.